Reglament

 • La VII Cursa de Muntanya d’Ullastrell “La Serralavella” se celebrarà el proper Diumenge 18 de març del 2018. La sortida serà a les 10h del matí davant de l’ajuntament i el tall de cursa es farà dues hores després de donar la sortida.
 • Cursa oberta a tothom qui accepti el present reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.
 • El recorregut és de 10km aproximàdament i estarà degudament senyalitzat. L’organització es reserva el dret de fer modificacions al recorregut si ho creu convenient.
 • En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ CORREVIUREPOPULAR, CIF: G65749764. Fent la vostra inscripció, consentiu expressament que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents. Aquest fitxer podrà ser tramés a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a aecorreviurepopular@gmail.com
 • La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa.
  L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, a ells mateixos o a terceres persones.
  S’organitzarà un dispositiu mèdic adequat a la zona de sortida i diferents punts d’assistència al llarg del traçat.
  L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova similars característiques anteriorment o portin un període rolongat de temps sense fer activitat física.
  A tal efecte l”organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores properes a la finalització de la mateix.
 • Les categories es regiran per l’any de naixement i pel sexe:
  (els menors hauran de venir acompanyats d’un major d’edat o portar autorització)

Veterà – nascuts abans del 1984
Senior – nascuts del 1984 al 1994
Sub-23 – nascuts a partir del 1995

 • Trofeus:

Als 3 primers de la classificació general.
Als 3 primers de cada categoria.
Als 3 primers classificats local (es considera local al corredor que resideixi a Ullastrell).

Tots els trofeus per ambdues classificacions masculina i femenina.

 • Un cop realitzada la inscripció no es tornarà l’import de la mateixa si la no participació de l’atleta és per causes alienes a l’organització.
 • Demanem que es respecti l’entorn natural.
 • Les classificacions es publicaran en aquest mateix blog el dia següent a la cursa.
Anuncis