Recorregut

La Serralavella

La sortida de la cursa de Muntanya serà davant de l’ajuntament (C/Serra) tot i que els dorsals i el guarda-roba els trobareu a la pista d’activitats esportives, al costat del casal.
El circuit consta d’uns 10 Km aprox. que discorren pràcticament en la seva totalitat per terreny sense asfaltar en una zona privilegiada i de gran bellessa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Descarrega Track Cursa

Altimetria

Prepareu-vos per a disfrutar.
La sortida de “La Serralavella” es donarà al davant de l’ajuntament, des d’on creuarem el centre del poble d’Ullastrell, i on poc després de 500 metres deixarem l’asfalt definitivament per entrar en el tram conegut com “el bolet”, una zona de pista d’uns 5kms amb una primera meitat amb tendència a baixar i un altre en la que haurem de recuperar els metres de desnivell perduts.
Als voltants del km. 5 tindreu l’avituallament líquid, i ja cal que agafeu forces! perquè poc després ens haurem d’enfrontar a la segona part de la cursa, que hem batejat com “la ‘U’ d’Ullastrell”, ja us adonareu perquè. Comença baixant, primer per pista i poc després per una zona de corriols que segur que us agraden. Però amics, un cop a la riera haurem de tornar al poble, i és a partir d’aquest moment, quan les forces són més justes, que haureu de superar el tram amb desnivell més gran. Tot plegat per acumular un desnivell de pujada de poc més de 300 metres.
Un recorregut en definitiva pensat pels amants de l’esport, la natura, amb trams per a tots els gustos i que desitgem que us agradi.

Anuncis